Bofkont van de week 

De afgelopen week was ik een ontzettende bofkont!
Ik kreeg een hele toffe swap, een lief kaartje met Valentijn, mooie kadoos, een bos bloemen, won 2 win acties en behaalde ook nog een certificaat 🙂

Ondanks het hier in huis rondwarende krentenbaard virus bij de kinderen, korte nachten, heel veel handwasjes met onderbroeken en 100000 wc bezoekjes (onze oudste is zonder luier, echt zo blij!! – later meer) kan je me zeker wel bofkont van de week noemen. (Met dank aan Nathalie voor deze uitspraak 😎)

Ik deed mee aan de Handletteringswap, zoals ik al eerder schreef, en kreeg echt een fantastisch pakket thuis gestuurd. Alles even prachtig en helemaal mij!
Super leuk om zo iets te krijgen van iemand die je niet eens kent!

handletteringswap

Toen werd het Valentijn en werd ik helemaal verwend. Bij de ZeeuwZe blog won ik namelijk een heel toffe goodie bag met spulletjes van allerlei toffe Zeeuwse ondernemers.
Op onze Facebook pagina (volg je ons al?) kan je goed zien wat er allemaal in zit, we hebben er een filmpje (bekijk het hier) van gemaakt!
Echt een kado!! De goodie bag werd zelfs afgeleverd op m’n werk, wat een service 😉

En dat was dus niet het enige wat ik won.
Ik mocht ook een super mooie bos bloemen ophalen bij Ilse van Es Bloemenatelier.
Een echt Valentijns boeket! Ik had meegedaan met de winactie voor mijn mama, dus de bloemen heb ik vandaag naar haar gebracht, ze was er heel blij mee!!

En toen ik thuis kwam bleek dat mijn moeder ook voor mij een hele mooie bos had gebracht. Bijna dezelfde, zonder dat ze het wist. Prachtig he?? 😍 Ik hou zo van bloemen!

Op Valentijnsdag lag er ook nog kusjespost op mijn mat van Danielle van Buttydaantje. Lief hé?

Het houdt niet op, want  afgelopen maandag kreeg ik dan ook nog een certificaat van een cursus die ik de afgelopen weken heb gevolgd. Het was echt een feestje om te doen en ik heb er zo veel energie van gekregen! Er borrelen allerlei plannen in mijn hoofd 😊 Iets anders dan mijn werk nu, maar een prima combinatie!

En Paul is me ook niet vergeten! Toen ik thuis kwam van mijn laatste cursus dag lag er een Linda en een heerlijke Tony reep op me te wachten om te feliciteren.
Met Valentijn kreeg ik van m’n liefje ook nog hele toffe kaarten (hierboven op de foto), die ik graag wilde hebben en mooi aansluiten bij mijn cursus. En toen ik de koelkast opendeed zag ik dit, super lief hé? 💖

Dus ja, ik was met recht de bofkont van de week denk ik zo 😉
Hopelijk hebben jullie ook wat bofkont momenten gehad afgelopen week! 

Kim

Ook leuk:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge