Januari – Check!

Paul – Dat was de eerste maand van 2017, voor je het weet is hij voorbij gevlogen. We kunnen wel zeggen dat januari de maand van Donald Trump is geweest! Onze maand was het niet echt…

Vrees niet, deze blog gaat niet over de Amerikaanse politiek, ondanks dat ik de naam van onze grote leider noem! 🙂

januari earlyupandrunning fietsen
Bron: Pinterest.

Januari was een echte griep maand, ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat we 3 van de 4 weken ziek zijn geweest. Lekker kwakkelen met z’n allen! Dit is ook wel terug te zien in mijn sportieve activiteit… 198,5 kilometer zat ik op ’t fietsje. Had gehoopt op wat meer maar het is er niet van gekomen. Helaas! Ik heb nog wel een leuk mountainbike ritje met Kim gemaakt!

januari earlyupandrunning fietsen

Eigenlijk is het nog een aardige score… In die 8,5 uur fietsen heb ik 8450 kcal verbrand, Ben ze liever kwijt dan rijk…

Verder zijn we nog een dagje met de jongens heen en weer naar Limburg gegaan, om de sneeuw op te zoeken. Ik schreef er een hele leuke blog over maar… door een onfortuinlijke crash van earlyupandrunning is die verloren gegaan in de grote leegte van het interwebs. Nu krijg ik elke dag een backup en kan dat niet meer gebeuren!

januari earlyupandrunning fietsen

Komende maand is een kort maandje maar ik hoop alsnog mijn totaal aantal kilometers van januari te verbeteren. Over vijf maanden is het natuurlijk de bedoeling om 120 kilometer door Zeeland te knallen.

Ride for the Roses staat vast in de planning. Inmiddels doen er al zeven man mee. Leuk! Een mooie club om een flink stuk op het zadel te zitten.

januari earlyupandrunning fietsen
Bron: Pinterest.

We zijn het allemaal niet gewend om 120 kilometer te trappen dus het zal echt een uitdaging worden. Maar dat is ook de bedoeling… Mensen met kanker staan ook voor een uitdaging, die wel wat groter is dan 120 kilometer fietsen. Denk dat ze graag zouden ruilen!

Van de mede-fietsers weet ik het niet maar mijn grootste afstand is tot nu toe 70 kilometers, nog 50 er bij en ik ben het mannetje!

Deze week ben ik van plan om een grote ronde te maken, als er tijd is en ik een beetje fit ben. Natuurlijk lees je het hier, als het zo ver is!

januari earlyupandrunning fietsen
Bron: Pinterest.

Ik wens jullie een mooie maand! Wat zijn jullie doelstellingen? Of gewoon lekker doorgaan zoals het was?!

 

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge