Woensdag – Weekoverzicht

image

 

Ok, woensdag al weer. Het is een terug kerend cliché, maar wat vliegt de tijd.
Weinig blogjes online gekomen afgelopen week, 2 om precies te zien. Dat is wel het minste tot nu toe denk ik.
Het is geen onwil, maar met een zieke man en een ziek zoontje en nog genoeg andere bezigheden, schiet bloggen er nog al gauw bij in. En voor Paul een beetje hetzelfde. Ziek bloggen is niet zo leuk :-S
Jammer genoeg! Maar hey, de woensdag kan ik natuurlijk niet overslaan.


Want hoewel ik me soms afvraag waarom ik in godsnaam aan het typen ben wat ik de afgelopen week heb gedaan (dat is toch niet interessant?!), wordt juist mijn Weekoverzicht altijd wel goed gelezen.
Ik blijf er dus toch maar mee door gaan 😉
Mochten jullie trouwens nog andere ideeën hebben voor blogs, speciale thema’s, dingen die jullie willen weten … Wat dan ook, just name it! Ben benieuwd.

Goed, mijn week.
Afgelopen donderdag kwamen Paul zijn ouders even op ziekenbezoek / koffie.
Een mooi moment om meteen even met Paul zijn moeder naar de stad te gaan om te kijken voor kleren voor de jongens. Paul zn vader ging een rondje fietsen en Paul kon ongestoord even lekker uitzieken in bed (een luxe voor iedereen met kinderen).
Best wel goed geslaagd tijdens het winkelen! Ik wist zowaar een korte en lange spijkerbroek voor onze peuter te scoren en van oma kregen ze allebei ook nog wat leuks! En ik scoorde matching zonnehoedjes voor de jongens. Zijn ze niet leuk?
Binnenkort zal ik wel even een shoplogje maken 😉 Of een Plog! Hoppa!
In de avond schoof mijn moeder aan voor het eten en verder een rustige avond.

image

Vrijdag de oudste weer naar de peuterspeelzaal gebracht en daarna ging ik even in mn uppie naar de Action. Wederom een echte luxe! Dat ik nog eens zo zou kunnen genieten van zulke dingen… Ha-ha!
Ik kocht me echt helemaal wild. Een tas vol! Ook die inhoud zullen jullie hier binnenkort terug zien.
In de middag nog even met beiden mannen om boodschapjes geweest.
De zomer lijkt begonnen te zijn!!
Overigens startte ik vandaag ook met mijn zelf bedachte koolhydraatarm dieet (waar je hier en hier meer over kan lezen). As vrijdag is dat dus een week geleden. Ik laat jullie uiteraard weten hoe het me bevallen is dan!
In de avond ging ik weer eens een rondje rennen! In bovenstaande blog kun je lezen hoe dat ging.
Het was geen top rondje, maar het maakt niet uit, ik was blij dat ik weer geweest was!

image

Zaterdagochtend was ik al op tijd met de oudste boef bij de kapster. Dit knul is gezegend met het haar van zn papa, een enorme bos! En dat was al heel lang, dus het was tijd voor een lekker zomers kort koppie.
Daarna nog even gezellig met mijn moeder en de boys naar de stad geweest, moest nog wat dingetjes kopen en we hebben nog even lekker op een terrasje gezeten. Ik aan de ze zwarte koffie, mama en de boef aan een lekkere bolus 😉
Zaterdagavond mochten we aanschuiven voor het eten bij Paul zijn ouders. Lekker hoor en ook fijn tussen alle drukte door. Ook voor Paul, die alleen maar ziek binnen zat.
De oudste boef wilde heel graag bij opa en oma blijven slapen, dus we gingen met 1 kind minder naar huis die avond.

De volgende dag kregen we helaas wel een ziek jongetje thuis gebracht. Een week of 2 geleden was hij ook al flink ziek met koorts en nu dus weer.
De hele dag maar een beetje binnen gehangen met ons zieke boefje. Eigenlijk hadden we een verjaardags feestje van ons lieve vriendinnetje, maar dat zat er helaas niet in.
Zoals de ‘trouwe lezer’ misschien wel weet is ons oudste ventje zeker geen goede slaper. Nooit geweest. Ook heeft hij een hele tijd last van nachtangsten gehad (en nu nog steeds wel eens). Heel akelig (google maar eens als je het niet kent – zal er ook nog wel eens over bloggen!). Maar nu hij ziek is, is het helemaal doffe ellende.
Paul hoopte op een nachtje goed slapen, omdat hij vanaf maandag weer zou gaan werken, maar dat konden we wel vergeten. De hele avond en nacht waren we met ons mannetje bezig.

Maandag een rustige ochtend ook, even een boodschap gedaan en in de middag ook niet veel meer. Op een gegeven moment was zoonlief echter zo ziek en koortsig dat ik toch maar even met hem naar de huisarts ben gegaan. Ook omdat hij allerlei uitslag had.
Volgens de dokter een virale infectie die hij uit moet zieken… Nou ja, dat moet dan maar. Zo akelig dat hij altijd zo’n koorts heeft!
En kreeg ook te horen dat ook mijn mama met hoge koorts in bed ligt… Het schiet niet op!
Oh ja, en onze kleinste boefje was vandaag al 10 maanden. Niet normaal hoe snel dat gaat!

Dinsdag mijn werkdag weer. We hebben het maar rustig aan gedaan. Veel te warm om hard te werken toch?
Ook tijdens de fitness even een tandje terug gedaan. Je moet niet overdrijven toch?
Uit mijn werk nog even snel om een oor thermometer geweest, want de ‘ouderwetse ‘variant is hier echt een drama . Zo’n oor ding is echt ideaal!
Ik ging de kindjes ophalen bij opa en oma en mocht meteen aanschuiven (had netjes mijn eigen salade mee ;-))
Boefje leek die ochtend wat beter, maar was toch weer koortsig toen ik hem ophaalde. Arm ding.
Derde slechte nacht op een rij … 🙁
Oh ja …. en die sleutel is dus van de schuur van mn schoonouders. Die zat nog in mijn kontzak toen ik thuis kwam. Btje the storie of my life hehe.
En vandaag werd ik ook weer genomineerd voor de Liebster Award. Door Bregje van www.bregblogt.nl.
Weer hele andere leuke vragen, dus die ga ik binnenkort zeker eens invullen!

image

Vanochtend gewerkt en de oudste was nog thuis van de peuterspeelzaal. Nog steeds niet fit, helaas!
Maar wat kan je anders dan een zwembadje buiten zetten met zulk weer, dus dat deed Paul dan ook.
Waarna onze peuter hem helemaal vol poepte … zodat Paul weer op nieuw kon beginnen. De deugden van het ouderschap 😉
Ik deed ook nog even een boodschapje voor mama en ging even bij haar op ziekenbezoek.
Daarna was het alweer bijna etenstijd.
Jongens net op bed en toen tjop tjop, weer door naar de winkel om boodschappen voor mijn vader. Die ook nog steeds niet up and running is, dus die gaan we morgen even bezoeken.

Gelukkig heb ik zelf alleen nog maar een snotneus en keelpijn 😉

Hoe was jullie week? Genoten van het weer? Ik weet het, ik ben een Nederlandse zeikerd… maar vandaag was het toch wel erg warm he?!?! 😛

Fijne avond!

X Kim

 

 

 

 

Ook leuk:

5 reacties

  1. Ach wat een ellende wat ziekte betreft, veel beterschap allemaal! Ik heb voor mijn gevoel niks uitgevoerd vandaag! Maar je kent het, toch even een afwasje, ramen gelapt (lekker met water flodderen) en het noodzakelijke gestofzuigd. De kinderen zaten ook in het zwembadje. Leuke weekoverzichten hoor! En qua andere rubrieken, gewoon doen wat je regelmatig erg leuk vind. Bijv shoplogjes ofzo?
    Ramona (Kijk, mama!) onlangs geplaatst…(De gedramatiseerde) Geboorte #3: Marc Nathan

    1. Hahah! Als moeder voer je echt nooit ‘niks’ uit! Al is ramen lappen bij mij wel echt 100 jaar geleden hoor ????
      Shoplogjes komen er aan! ????

  2. Aaah het is wel een beetje een ziekenboeg bij jullie he! Hopelijk knappen jullie allemaal snel weer op! Aan die heerlijke kan met verse fruitlimo kan het niet liggen! Oh en ik lig echt stuk hier over dat badje en dat volpoepen! 🙂 Kan me voorstellen dat het niet echt grappig is op dat moment, maar ik moest moeite doen om mijn koffie niet uit te proesten, zo droog geschreven ook hahahaha! Fijne dag!xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge