Woensdag – Weekoverzicht

image

Op tijd …! En gezien de afgelopen week is dat nagenoeg een wonder.

Een nogal drukke week, met pech en zieke kindjes, maar gelukkig ook plezier!

Woensdag avond ben ik nog snel een rondje wezen hardlopen. Ik kon pas wat later weg en moest weer op tijd terug zijn omdat Paul afgesproken had met een vriend, maar ben even een kort rondje geweest. Zonder Evi deze keer en ging meteen een stuk minder lekker 😉 Nou ja, viel wel mee hoor. Even 3 kilometer, maar hey, elke kilometer telt!

image

Rondje Polder langs dit mooie watertje
Rondje Polder langs dit mooie watertje

Donderdagochtend ging ik met de kindjes naar mijn vriendin die in de binnenstad van Middelburg woont, gezellig koffie gedronken en daarna zowaar nog met de kindjes even de stad in geweest. En dat ging goed! Totdat de oudste bij de kassa van de Hema een kinder surprise ei zag staan en daar wel 10 hele minuten op moest wachten omdat ik nog andere dingen uit de winkel moest hebben (en probeer maar eens te winkelen met 1. Een wandelwagen met Kidsit eraan en 2. Een om een surprise ei krijsende peuter) Maar goed, we made it – hij kreeg z’n ei en ik had m’n spullen. Daarna was t weer gezellig 😉 In de middag nog even in de tuin gespeeld. De jongens dan he 😛

Donderdagavond begon niet al te best. De oudste moest zo hoesten dat hij er van moest spugen en dat was meteen een goede graadmeter voor de rest van de nacht. Een gevalletje van #teamnosleep

Vrijdagochtend moest Paul al vroeg gaan werken en ik bleef achter met de grote wallen en 2 dreinende kinderen waarvan de jongste ineens koorts had en niks anders wilde dan bij mama. Wel heel gezellig maar op z’n zachtst gezegd niet zo praktisch ????

NEED COFFEE
NEED COFFEE

Zat er een beetje doorheen een mijn liefste hubby nam een halve dag vrij om thuis te helpen. Als dat niet lief is ☺️
Even om boodschappen geweest – verder niet zo veel.

Zaterdag was t even afwachten hoe het zou lopen met de kindjes. Want die zouden uit logeren gaan omdat wij Colours by the Sea zouden gaan lopen. Gelukkig waren ze flink opgeknapt dus konden we ze in de middag naar opa en oma brengen. Daarna deden wij dus mee met Colours by the sea in Vlissingen. Echt een super tof ‘running Festival’ zoals ze het zelf noemen!

Toffe loop – toffe route- toffe sfeer … Al met al, je raadt het al, tof! ???? Paul schreef er een hele blog over, die kun je hier terug lezen.

image

Zondag weer redelijk op tijd de kindjes ophalen. De jongste was toch nogal ziekig … Koortsig en hangerig, de rest van de dag dus niet al te veel meer gedaan. Eigenlijk had ik nog een verjaardag, maar die ging niet door en zou de volgende dag pas naar mijn vader gaan voor vaderdag. Stiefpapa ook verzet ivm een ziek kleintje. Bummer …

Maandag, ik moest eerst even naar de stad om wat dingen te halen alvorens ik in de middag met de oudste naar mijn vader zou gaan. Hij wordt morgen geopereerd en ik wilde ook daarvoor nog even langs.
Helaas was wat ik wilde niet zo belangrijk, want onderweg naar de stad, kreeg ik autopech. Tot 2 x toe.
Mijn redder in nood (aka Paul) is gekomen en uiteindelijk zijn we er de halve middag zoet mee geweest.

In de loop van de avond moest ik onverwacht wat eerder gaan werken. Kortom – stress dagje.
Ik kon Paul nog net aflossen, die had nachtdienst.

Dinsdag de jongens inladen en de hele dag werken, tot 19 uur … Toen ik thuis kwam was de oudste nog wakker, dus ik kon nog even heerlijk knuffelen. Ontdekte alleen allemaal rode puntjes op zijn gezicht en hals … En ik had wel eens gehoord als je ze niet kan ‘indrukken’ dat het niet goed is … Maar verder was hij gewoon fit … Toch maar op bed gelegd maar toen Paul eenmaal vertrokken was naar zijn werk en ik thuis nog wat ging googelen werd ik toch ongerust :-s
Hem naast me in bed genomen zo dat hij in keer geval dichtbij me was…. De HAP niet gebeld omdat er verder niets aan de hand was … Tja, je maakt een afweging en hoopt maar dat het een juiste is. Gelukkig heeft mijn ‘moedergevoel’ mij tot nu toe niet in de steek gelaten!

Woensdag ochtend – vandaag dus – een race tegen de klok, ik moet weer werken, de oudste naar de peuterspeelzaal brengen (waar hij groot drama maakte – nee, dat kon mijn moeder hart dus eigenlijk net niet meer hebben), daarna de jongste afzetten bij m’n moeder en toch ook nog even de dokter gebeld. Die belt me terug – dat ik toch even bloed moet gaan prikken met de oudste. Ok, fijn, bloedprikken met zo’n frummel … En met dat idee ga ik werken ???? Je snapt wel, ik zat echt heel lekker. NIET.

Op de psz ging alles gelukkig goed! Even snel het lab formulier ophalen bij de dokter, lekker broodje eten bij m’n moeder en daarna naar huis. Waar ik eindelijk mijn stress kon delen met Paul. Fijn wakker worden he liefje 😉
Daarna met de oudste naar het ziekenhuis om bloed te prikken dus. Poeh!
Maar wat was hij stoer!!!! En ik ook ????

Toen we thuis kwamen had Paul gepoetst!! Omdat ie wist dat ik daar wat minder onrustig van zou worden. Held!Daarna ging hij om de auto (ja die was dus lang weg) en hij is weer gemaakt.
Ik kan je zeggen, we hadden er dik en dubbel van op vakantie gekunt. KAK ???? ”Let it go, let it gooooooo”

Oh en had ik al verteld dat we een motvliegjes plaag in de kruipruimte hadden (of hebben maar ik hoop echt zo heel erg dat al onze getroffen maatregelen hebben geholpen ????).
Als je ze niet kent, zoek maar eens op. Dubbel KAK.

Ik moet gaan mediteren denk ik – of een drieweekse yoga retreat gaan volgen. 😛 (Nee hoor, zolang kan ik ze niet missen hihi)

Nou, dat was em. Morgen de uitslag van onze oudste en de operatie van m’n paps. Hopelijk pakken beide positief uit. Duimen jullie mee??

En uhm – volgende week graag iets rustiger ????????

Fijne avond allemaal! Nog leuke plannen?

X Kim

image

Vandaag kregen we trouwens deze leuke post! Van Romy van Reisje Boompje Feestje. Zo leuk! Dankjewel Romy! Ken je haar blog nog niet, echt even gaan kijken!

 

 

Ook leuk:

18 reacties

 1. Oh jeetje Kim… wat een week zeg! wat is dat toch he? Als het dan mis gaat, dan gaat ook echt alles mis… balen zeg! Maar hoop echt zo dat alles een beetje geweest is en dat de operatie en het bloedprikken ook een positief resultaat geven. Even tijd voor rust in de keet! Wees lief voor jezelf!! Liefs en een dikke kus!

  Ps: wat fijn dat Paul de boel had gepoetst… zó herkenbaar, dat geeft rust! Super!

  1. Oooh dankjewel Marleen!! ????
   De operatie van mijn vader is geslaagd en de bloeduitslag was ook goed. Gelukkig!!
   Stom is dat he, alles komt dan tegelijk ja!!
   Nou, hopelijk weer btje rust in de tent nu ☺️

   Dankjewel voor je berichtje! ????

  1. Haha gelukkig viel er ook nog wat te lachen ????
   Auto idd balen, maar ja, het is niet anders. We berusten er maar in ????
   Fijne avond! Thanx voor je reactie, leuk Brenda!

 2. Dat ziet er druk en hectisch uit, maar ook positief omgebogen. Wij hadden een paar jaar geleden ook dezelfde plaag, vréselijk vies! Ze waren overal en vlogen zelfs he neusgaten in.. We hebben toen een verdelger laten komen, welke een klauw met geld kostte.. Ze zijn nooit helemaal verdwenen bij ons.. Succes ook met de kinderen, hopelijk zijn ze opgeknapt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge