Wie is blogger Paul?

Paul – Zoals ik al eerder op de website van kijk mama! een vriendenboekjes vragenlijst tegen kwam heb ik een tijdje terug deze leuke vragenlijst gelezen en vandaag besloten hem zelf in te vullen, voor de mensen die alles, maar dan ook echt alles over mij willen weten!
🙂

1466014071657[1]


Waar haal jij de meeste inspiratie van?
De meeste inspiratie haal ik uit het hardlopen, daar schrijf ik graag over en het geeft een positief gevoel om mijn routes en ervaringen te beschrijven. Daarnaast blog ik graag over Boeddhisme maar ik kies er voor dat niet te vaak te doen. Dit vooral omdat ik lezers niet het gevoel wil geven ze iets op te leggen. Natuurlijk krijg ik in het dagelijks leven heel veel inspiratie van mijn kindjes maar daar blog ik niet te vaak over.

1466013822999[1]

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Meestal niks, als ik begin te typen maak ik het graag in een ruk af en heb ik geen zin om tussendoor iets te eten of drinken.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Ons blog bestaat nog niet zo lang en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van jaaroverzichten of andersoortige afsluiters. Ik word zenuwachtig van dat soort dingen. Ik kan bijvoorbeeld ook niet met oud&nieuw omgaan, dat soort dingen trek ik maar moeilijk.

1466013893950

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Dat het internet veel positiviteit bezit. Er wordt op het net ontzettend veel geklaagd, gepest en nog erger. Toch zijn er gelukkig ook veel mensen die het internet op gaan om aardig te zijn voor anderen en hopen dat terug te krijgen. Dat is mooi en moeten we vasthouden.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Dat verschilt en hangt veel af van mijn werk. Ik werk in ploegendienst dus de ene keer blog ik in de ochtend en de andere keer in de avond. Komt niet zo nauwkeurig.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Veel actieve lezers, veel mensen die meedenken en meepraten en zich hopelijk op welke manier dan ook gesteund voelen. Daarnaast lijkt het me heel tof om producten te mogen testen en er een blog over te schrijven!

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Nee, onzekerheid is een emotie die ik sowieso niet snel ervaar. Ik sta stevig in mijn schoenen en ben niet huiverig voor de mening van een ander. Tuurlijk ben ik wel eens onzeker maar dat gaat dan over belangrijke onderwerpen zoals de opvoeding van onze jongens, dingen die zwaarder wegen dan wat “men” van mijn blog vindt.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Via social media spreek ik wel eens een aantal bloggers. Bijvoorbeeld in de vorm van een reactie op een Instagram foto, verder niet. In dat opzicht is mijn “vriendenkring” online vele malen groter dan mijn offline vriendenkring en zijn die twee ook volledig van elkaar gescheiden.

1466013864535[1]

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
De TV staat niet aan als ik blog, althans ik kijk er niet naar. Muziek maakt me niet uit, leuke liedjes op YouTube of Radio2, daar luister ik graag naar!

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Zoals ik eerder schreef werk ik in ploegendienst en liggen mijn werkdagen en weekenden dus altijd anders, ik heb dus voor niks een vaste dag in de week. Dat is voor een sociaal leven of groepsleven lastig maar ik ben er na een kleine 10 jaar aan gewend. Zo heb ik dus ook geen beste blog dag!

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
Ik ben trots op mijn vrouw en kinderen, mijn vader en moeder en onze tuin… en misschien een beetje op mijn baard… Maar mijn blogs… nee… Ik hoop vooral dat mensen ze met plezier lezen!

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Om vreugde te delen met anderen!

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?
Niemand specifiek, lijkt het je leuk, vul ‘m in! Laat het weten, ik lees ‘m graag!

5d989de83ba8324bd2100147b02df974

Ook leuk:

6 reacties

  1. Nou, ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar je blogjes over boeddhisme! Doe lekker wat jou energie geeft. Wanneer iemand jou blogje niet wil lezen, dan hebben ze altijd de vrijheid om weg te klikken 😉 Thumbs up!

  2. Ik moet zeggen: ik voeg me toch wel bij Michel Kraaij. Ik ben er eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar 🙂
    Gewoon lekker doen, je ziet wel hoe je het aanpakt en hoe de reacties zijn, toch? After all: het is jullie blog 😉

    1. Zal er binnenkort nog eens een blogje over schrijven… even een pakkend Boeddha onderwerp vinden! Of ik laat lezers een onderwerp kiezen en leg uit hoe Boeddhisme daar mee omgaat…

  3. Leuk om te lezen Paul. Fijn dat er nog een mannelijke hardloopblogger zich toevoegd want die zijn er maar weinig. Veel plezier met bloggen. Wat je schrijfstijl leest zich lekker weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge