Woensdag – Weekoverzicht

image

Op tijd! Mijn Woensdag – Weekoverzicht!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, waren we wat minder actief op het blog en IG en Facebook. Het was namelijk een drukke week! Komt ie:

Donderdag kwam mijn vriendin op de koffie met haar 2 kindjes. Die zijn allebei ongeveer net zo oud als mijn kinderen en schatjes! De 2 oudsten hebben lekker samen gespeeld, heel leuk om te merken dat ‘samen spelen’ steeds beter gaat! Ook fijn voor de mama’s 🙂
Toen Paul wakker werd (die kwam uit de nachtdienst) zijn we nog even in Middelburg naar de stad geweest. De oudste wilde heel graag een auto kopen, en aangezien papa Cars ook nogal leuk vind (en ok, hoewel ik het nooit had gedacht, ik ook ????) – kunnen we daar soms moeilijk nee op zeggen. Dus jawel, er werd weer een cars auto gekocht.

In de avond ging ik nog werken. Ik heb wat meer uren gekregen op mijn werk, en deze avond starte ik er mee. Ook nieuwe werkzaamheden, erg leuk!

nieuwe werkzaamheden - nieuwe spulletjes ;-)
nieuwe werkzaamheden – nieuwe spulletjes 😉

Vrijdag ging de oudste eerst naar de Peuterspeelzaal en deed ik op het gemakje wat boodschappen en een beetje opruimen in huis. De ouders van Paul kwamen tussen de middag een broodje mee eten en kijken naar Paul z’n nieuwe tattoo.
Die overigens echt zo mooi is geworden!! Verder een rustige dag.

Zaterdagochtend stond ik al om 20uur met de oudste bij de Lidl. Ik geloof dat dat een unicum was – ik was nooit eerder zo vroeg in een supermarkt. Maar goed, we waren toch vroeg wakker ( iets met elke dag tussen half 5 en half 6 ????), dus ja, dan moet je iets he ????
Maar wel met als resultaat dat ik om 9 uur terug thuis was met bijna alle verjaardagsboodschappen. Hoppa!
Daarna een bakje koffie wezen drinken bij mijn ouders met z’n allen. De oudste bleef daar en Paul, ik en de jongste hebben nog wat boodschappen gedaan en vast voorbereidingen getroffen voor Paul zijn feestje de volgende dag. Lekkere verse soepjes, hapjes en taart. Alles goed gelukt!

Allebei de taarten die ik gemaakt had waren echt hemels – al zeg ik het zelf ???? – Oreo-frambozen-monchou taart en een heerlijk smeuïge worteltaart!

LIEFDE
LIEFDE

Zondag was mijn liefste Paul dus jarig! En we hadden 6 jaar verkering ???? Wat vliegt de tijd en wat hebben we al veel met elkaar mee gemaakt! Ik ben nog steeds elke dag heel blij dat Paul mij op 5 juni 2010 vroeg om zijn vriendinnetje te worden!

We hebben het rustig aan gedaan deze ochtend, nog wat dingen voorbereid en de laatste boodschappen gedaan.
En what are the odds … De jongens allebei ziekig. Niet te geloven toch?! De jongste wilde de hele dag niet slapen en de oudste was ook poepjes vervelend. Wat komt dat toch altijd geweldig uit. (Herkenbaar?)
Maar goed, alles gelukt en het was een heel gezellig feestje!!! S avonds moe maar voldaan naar bed.
Oh – en mijn eetdagboek stond online op Easy Daily Food, super leuk!

image

Maandag moesten Paul en ik allebei werken. De kindjes naar opa en oma. Uit het werk konden we aanschuiven, heerlijk. ‘ s avonds moest ik weer aan het werk. Lange dag! Met werk ook nog gezwommen, daar ben ik altijd extra gaar van!

Dinsdag idem – weer allebei werken. Pff ik ben zo blij dat wij niet allebei fulltime in de dagdienst werken. Hoe doen mensen dat?! Het huis is een ravage, je ziet je kinderen niet en je hebt nergens tijd voor ???? Ik ben blij met de luxe positie die ik heb – 12 uurtjes per week werken en Paul die onregelmatig werkt (wat natuurlijk ook zijn nadelen heeft). Goed mijn best gedaan tijdens de fitness, want nog geen tijd gehad om te fietsen of te hardlopen.
Weer mochten we luxe aanschuiven – in de avond nog een beetje opgeruimd en op tijd naar bed gegaan.

Vandaag moest ik de ochtend werken, Paul was alleen met de kindjes. Even naar huis om te eten en daarna weer door naar werk en de kindjes naar mijn ouders (Paul was inmiddels ook werken) – waar ik daarna alweer mocht aanschuiven voor het eten. Mazzelaar he?

Daarna nog het hele naar bed gaan circus en nu ben ik MOE!

Eigenlijk nog even opruimen en was opvouwen, maar ik denk dat ik neerplof ????

Al met al was het een leuke, maar drukke week, waarin de kindjes ook niet zo goed sliepen en waarin geen tijd was voor hardlopen of fietsen helaas! Hopelijk aankomende week wat minder druk.
Jullie een goede week gehad?

Fijne avond!

X Kim

Ook leuk:

4 reacties

 1. Dat klinkt inderdaad als een drukke week! Maar wel een week vol gezelligheid en liefde!
  Wat betreft ‘de nieuwe werkzaamheden en nieuwe spulletjes’…. groot gelijk! Dat maakt het allemaal net nog wat leuker, fijn voor je! Liefs Marleen

 2. Ben benieuwd naar je werk? Met een zwembad? En fitness?

  Druk inderdaad! Ik werk ook 8 tot 12 uur onregelmatig en Marcel fulltime kantoortijden. De kinderen zien ons eigenlijk altijd op die manier. Maar het heeft zeker ook nadelen.

  1. Haha je zou bijna denken dat ik op t hoofdkantoor van Goolge ofzo werk he Ramona?!
   Maar nee hoor ????
   Ik werk in de psychiatrie. Dagbesteding en Woonbegeleiding. Twee van de activiteiten die met de mensen doen zijn fitnessen en zwemmen en dan moet ik natuurlijk wel het goede voorbeeld geven door zelf actief mee te doen ????

   Fijn dat jullie het werk en de kindjes goed kunnen combineren! Maar soms best druk he? En je loopt elkaar wel eens mis …
   Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge