De laatste doet de deur dicht III

Paul – De dagen vliegen voorbij, zeker als het zo hard waait als het gisteren deed! Vandaag zijn we aanbeland bij de laatste dag van mei 2016 en blik ik met jullie terug op de maand.

Een maand waarin we best wat zonnige hardloopdagen achter de rug hebben, helaas kwam er ook wat benauwdheid bij kijken maar ja, eens mens kan niet alles hebben!

1464371746755[1]

Inmiddels hebben Kim en ik samen 403 Instagram volgers en heeft onze blogpagina op Facebook 115 likes, hartstikke leuk! We zien ook dat steeds meer mensen op onze blogs reageren, dat is het leukste aan bloggen, de interactie met iedereen!

Onze website statistieken hebben er een paar dagen uitgelegen, best wel balen als gegevens op die manier incompleet zijn maar toch hebben we inmiddels ruim 12.000 unieke bezoekers op onze site gehad die samen bijna 57.000 hits bij elkaar sprokkelen!

Het best gelezen bericht van mei is wederom van Kim; Moeder maakt meer meters. 394 keer gelezen!

image

62% van onze bezoekers komen uit Nederland gevolgd door 20 % uit Amerika. Wat die mensen op ons blog doen weet ik niet, aangezien alles in het Nederlands is! 🙂 De rest is verdeeld over de rest van de wereld.

Hardlooptechnisch gezien was het een goede maand! 49 kilometer gerend over onze mooie Zeeuwse wegen, 4:56:17 deed ik er over en ik heb er 4559 kcal mee weggewerkt!

1463224338606[1]

Deze maand ben ik ook weer begonnen met mountainbiken, vooral naar het werk. Ik zat deze maand 05:03:43 op het (te harde) zadel en heb ik 114 kilometer getrapt waarbij ik 4775 kcal verbrand heb!

In totaal heb ik in mei 336.340 stappen gezet!

Deze maand hebben we ook nog een wedstrijd gelopen, de ZLM DON Stadsloop in Middelburg, pittige maar heel leuke wedstrijdloop van 7.5 kilometer. Dit leverde mij een PR op, ik liep hem namelijk in 42:15! Kim liep hem ook en mag trots op zichzelf zijn!

Mijn tweede PR liep ik een paar dagen geleden, geen snelste tijd maar wel een afstandsrecord, 15 onafgebroken kilometers.

Helaas hebben we het deze maand niet gered om elke dag te bloggen, dat is soms te veel gevraagd zo blijkt, dus geen 31 blogs maar 28 deze maand!

Jullie weer bedankt voor het lezen en reageren! Leuk om zo met elkaar van gedachte te wisselen.

Op naar de zomer!

Ook leuk:

4 reacties

  1. Vijftien onafgebroken kilometers? Oké, het is me al duidelijk dat ik hier niet naar lotgenootjes hoef te zoeken haha. Wat goed zeg! Kom vooral niet bij mij kijken wat ik op sportgebied allemaal uitspook. Ik schaam me nu al dood, zo tegenover jouw records. Keep up the good work!

    1. We zijn allemaal lotgenoten toch?! Denk dat we allemaal min of meer hetzelfde nastreven en dat we daar ook wel komen! 🙂

      Je hebt een mooie site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge