Dankbaar

 

image
Vandaag overheerst er bij mij een gevoel … een gevoel van dankbaarheid. Is dat gek? Ik weet het niet…
Maar soms overvalt het me ineens, een mooi gevoel. Misschien is dat wel wat geluk is.
Soms is dat er gewoon ineens.
Vandaag is dat zo intens aanwezig, dat ik het graag met jullie wil delen.

Ik ben dankbaar.

Dankbaar voor mijn 2 lieve, mooie, slimme, koppige, driftige, leuke, grappige, leergierige, enthousiaste, blonde, knuffelende, zeurende, ontdekkende jongens.
De mannen van mijn leven, mijn alles, mijn hart heeft zich gedupliceerd en klopt nu in 2maal verder buiten mijn lichaam. Hoe mooi is dat?

Dankbaar voor mijn grote liefde, Paul, van wie ik zo veel hou. Die mij begrijpt, mij remt, mij uitdaagt, mij opvrolijkt, mij op mijn plaats zet en mij lief heeft. Dankbaar voor het feit dat wij samen twee van die mooie nieuwe mensjes hebben gemaakt. Dankbaar omdat wij steeds beter leren begrijpen hoe wij met die 2 kleine mensjes moeten omgaan, dat wij steeds beter leren hoe wij de allerbeste papa en mama voor hen kunnen zijn.

Dankbaar voor mijn moeder, mijn andere alles. Die er altijd voor mij is. Die een geweldige oma is voor onze twee jongens en die mij heeft grootgebracht, die mij met zo veel liefde heeft opgevoed.

Dankbaar voor mijn vader, mijn stiefvader, mijn schoonouders. Dankbaar voor alles wat zij voor mij, en voor mijn gezin doen. Dankbaar dat zij er zijn.

Dankbaar voor de andere lieve mensen die ik om mij heen heb, dankbaar voor hen interesse in mij. Dankbaar dat zij er voor mij zijn en dat ik er voor hen kan zijn.

En dankbaar voor mij, omdat ik steeds meer durf te vertrouwen op mijzelf, omdat ik leer en omdat ik trouw blijf aan mijn eigen ik.

Ik ben dankbaar!

En dat mag ook wel eens gezegd 🙂 <3

Fijne avond, hopelijk hebben jullie ook mooie dingen om dankbaar voor te zijn!

X Kim

The secret to having it all, is knowing you already do

Ook leuk:

8 reacties

  1. Wat een lieve en vertederende blog Kim! Heel mooi… heel goed om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent, want dat schiet er vaak bij in. Zonde!
    Zweef lekker nog even verder op je dankbaarheidswolkje! Liefs Marleen

  2. Dat is helemaal niet gek. Dat heet simpelweg: gelukkig zijn 😉
    En ik vind het altijd zo’n groot plezier om te merken dat er nog zijn die hun geluk in het allerbelangrijkste vinden: de mensen om ons heen.
    Koesteren… en genieten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge