Woensdag – Weekoverzicht

Woensdag – Weekoverzicht!

En zowaar netjes op tijd deze week. (speciaal voor jullie #reisjefit ????) 

image

Ik merk dat ik dingen moet gaan opschrijven. Waar eerst alleen foto’s van de dag genoeg waren om mijn geheugen op te frissen, heb ik nu eigenlijk wat meer nodig. *iets met het geheugen van een zeef als je moeder bent ????* En zo leert deze blogger steeds weer wat bij ????

Vrijdag zijn we (geloof ik ????) even naar Middelburg geweest. Oh ja! En we kochten een boel kleren voor de oudste bij de H&M. 2 korte broeken, 2 t-shirts en 2 hemden voor 26 euri. Geen geld. En nog een leuke broek bij de Zeeman ook. (Iemand interesse in een shoplog? Let me know!)
‘ s avonds was het patat. In de zin van ‘we aten patat’, maak je geen zorgen 😉 Ondanks alle recept inspiratie die er tegenwoordig te vinden is op internet heb ik soms gewoon echt geen zin, tijd of puf om iets te koken… En wat mij betreft is een frietje op z’n tijd (ja, met 2 snacks ????) helemaal geen punt!

Zaterdag begon vroeg en zonnig. Dat vroege was ik niet perse blij mee (het is hier nog steeds elke dag tussen 5 en 6 wakker worden ????), dat zonnige wel!
Ik ging met de boys op bezoek bij vriendin M. en haar dochtertje en we hebben heerlijk in de tuin gezeten. Konden er tussen de vele ‘nee, niet doen’ – ‘niet knijpen, doe maar aaien’ en ‘zand hoort in de zandbak’ ook nog wat volzinnen tussendoor proppen. Was gezellig!

S middags nog een kinderfeestje, dochtertje van een vriendin van mij werd 1. We hebben veel feestjes de laatste weekenden.
Maar het was een gezellig feestje, de zon scheen en alle kindjes speelden lekker in de zandbak. Die van mij (de jongste was thuis bij papa die net uit zijn werk kwam) was doodmoe, dus we gingen op tijd weer naar huis.Daar had de liefste Paul de bbq al voorbereid en konden wij (bijna meteen) aanschuiven. Zo fijn weer lekker buiten eten!!

Moederdag - moest het eigenlijk elke dag zijn ;-)
Moederdag – moest het eigenlijk elke dag zijn 😉

Zondag was het natuurlijk Moederdag! Helaas voor mij moest Paul gewoon werken, dus vanaf 6 uur stond ik er alleen voor 😉 Nou ja  … alleen, ik was voor het ontbijt uitgenodigd bij mijn lieve mama. Die had heerlijke scones en allerlei anders lekkers gemaakt! Viel ik even met mijn neus in de mascarpone met slagroom en aardbeien!
Na het ontbijt het hele gevolg ingepakt om naar het strand te gaan. Mijn mama heeft dit jaar weer een strandhuisje in Vrouwenpolder, dubbel boffen dus.
Het was een heerlijke dag, veel van mijn familie zit ook op dat strand en de oudste vindt het geweldig om met al zijn (oudere) neven en nichten te spelen! De jongste vond het zo leuk dat hij wakker bleef, maar heeft heel relaxed een beetje liggen spelen in de bolderkar.
Zelf vind ik het strand ook heel lekker – maar ik kan nooit zo goed stil zitten. En met 2 van die aapjes erbij al helemaal niet. Na een paar uur ben ik dan ook zand-moe en is het tijd om naar huis te gaan.

Maandag begon ik wat sjaggerijnig. Heb ik vaker. Ik wil dan 100.000 miljoen dingen … Maar ben eigenlijk te besodemieterd om ook maar iets te ondernemen. Ik moest hardlopen, maar had er geen kak zin in … Uiteindelijk mezelf naar de garage gesleept om mijn fiets te  voorschijn te toveren en dat was een voltreffer! Ik schreef er hier een blogje over. Super leuk was het!
Verder een rustige dag met kinderen die nogal vervelend waren door de hitte. Dan kan een dag soms toch lang duren… vind ik dan 😛
Ik begon vandaag ook met het bijhouden van een eetdagboek voor Marijke van Easydailyfood. Zij heeft een hele leuke foodblog, met makkelijke, leuke en snelle gerechten! Binnenkort komt mijn eetdagboek op haar site. Ik laat je natuurlijk weten wanneer!
Overigens doe ik nu natuurlijk extra mijn best om gezond te eten, hahah 😉
De maandag sloot ik af met deze fantastische bezigheid!

image
NEVER. ENDING. STORY.

Dinsdag weer werkdag, veel op pad geweest en ’s middags aan mijn Abbs gewerkt haha. Maar echt. Heb er vandaag nog spierpijn van!

Vandaag ging de oudste na 2 weken vakantie weer naar de Peuterspeelzaal. Hij had er onwijs veel zin in.
Voor mij (of ons als Paul thuis is zoals vandaag) dan vaak even een momentje om op het gemakje een kopje koffie te drinken, een beetje op te ruimen en volle aandacht te hebben voor de jongste.
Verder weinig spannends vandaag, nog lekker van de zon in de tuin genoten en het dorp in geweest. Zelfs op zo’n dag haal ik trouwens zo goed als altijd mijn ‘10.000 stappen goal’. Vandaag met gemak de 13.000.
En nu …. Nu liggen de kinderen er net op. Heb ik een hele tijd bij de oudste gelegen tot hij sliep en begon de jongste toen ik naar beneden liep ook weer te huilen … Waaaaah.

En dan zie je er dus ongeveer zo uit…of ik dan in ieder geval. (Deel alsjeblieft je geheim als jij er nog wel fris en fruitig uit ziet na een dag met je kinderen!)

Hoe leuk is die sticker op mijn wang? Vergeten dat de oudste die er op had geplakt ... :-O
Hoe leuk is die sticker op mijn wang? Vergeten dat de oudste die er op had geplakt … :-O

Ok, en nu ga ik op de bank hangen met fris en chips en Netflix! Jij?

Fijne avond in ieder geval!

image

 

 

 

 

 

 

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge