De laatste doet de deur dicht… II

Paul – De tijd vliegt, ook in blogland. Vandaag is het al weer de laatste dag van april, daarom blik ik terug op de afgelopen maand.

April is de derde maand voor earlyupandrunning.com, gelukkig een maand waarin de site nog altijd groeit en meer en meer mensen ons blog weten te vinden, hartstikke leuk want dat is waar we het voor doen… De interactie met elkaar!

20160224_110401

De cijfertjes laten dat ook mooi zien! We hebben in april gemiddeld 103 unieke bezoekers per dag die samen goed zijn voor ruim 2100 dagelijkse hits. Als de maand definitief achter ons ligt hebben we in april ongeveer 3100 bezoekers op ons blog gehad waarvan de meesten ons direct bezoeken gevolgd door clicks vanaf Facebook.

Over Facebook gesproken, onze like & win actie is afgelopen, we hebben afgelopen week de 100e like gekregen! De Bol.com bon is gewonnen door Romy, gefeliciteerd! Ik denk dat we in de toekomst nog eens zoiets gaan doen, het is ons goed bevallen!

1458122734572.jpg

Op hardloopgebied was het deze maand iets rustiger, we zijn met de hele meute geveld geweest door buikgriep en we hebben een weekje niet aan hardlopen gedacht omdat we andere dingen te doen hadden. Dat is soms ook even nodig he… Ik denk dat het belangrijk is om soms even afstand te nemen van bijna alle dingen in het leven, zodat je met een frisse blik er weer naar kijkt!

Zodoende heb ik deze maand al hardlopend 38.11 kilometer afgelegd in een kleine 4 uur. In die vier uur heb ik 3654 kcal verbrand, en dat merk ik want sinds ik hardloop ben ik al 12 kilo afgevallen. Ik woog toen ik vorig jaar mijn eerste rondje ging lopen namelijk 94 kilo, dat is voor mij 10 kilo te veel, nu weeg ik 82 kilo en dat voelt beter! Ik probeer twee keer per week te lopen maar dat lukt helaas niet altijd, het gezinsleven in combinatie met werken in ploegendienst gooit vaak roet in het eten. Nu het weer wat beter wordt en het ’s avonds nog licht is kan ik hopelijk meer kilometers maken.

1456672919789.jpg

Dat is nodig ook want ik heb mij deze maand aangemeld voor de Kustloop, mijn eerste halve marathon!

De afgelopen maand telt, inclusief deze, 30 blogs. Om ze wat op te leuken hebben we 112 afbeeldingen gebruikt. Het best gelezen bericht van april is van Kim, “Moeie moeder maakt minder meters, deel II”

De komende maand kun je weer elke dag een blog van ons verwachten, daar gaan we gewoon mee door! Bedankt dat jullie meelezen, dat waarderen we. Net als een reactie, alle reacties worden direct geplaatst, je kunt ze dus meteen onder onze blogs lezen!

Komende maand verwacht ik trouwens onze 10.000e bezoeker, wie weet, doen we er iets leuks mee! Dat lees je tegen die tijd hier, op het blog, of op onze Facebook pagina!

Ook leuk:

2 reacties

    1. Absoluut Ramona. Veel dingen doe je ‘even’ tussendoor! Ooit komt er weer een tijd dat we veel tijd hebben… wie weet gaan we dan wel ultra runs lopen! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge