Woensdag – Weekoverzicht (een dagje later)

Ja ja, ik weet het, het is donderdag!
We waren even mis, we gooien het maar op koningsdag 😉
Toen ik gisteravond beneden kwam van de kindjes op bed leggen (het was mijn beurt) had Paul al een blogje getypt – even vergeten dat het woensdag was.
Maar hey, we zijn de moeilijkste niet. Vandaag doen we het Woensdag – Weekoverzicht gewoon op donderdag!
Komt ie:

image

Op donderdag ging ik met de kindjes richting Zuid-Holland, naar De Mekkerstee, een grote geitenboerderij in Ouddorp. We hadden daar afgesproken met mijn vriendin en haar dochtertje, die verderop in het land wonen.
Ik koos voor de ‘dammenroute’ er naar toe, een prachtige route langs de kust van Zeeland. Ik kan daar zo van genieten! De zon scheen en de autorit was al een feestje op zich 😉
De kindjes gedroegen zich ook prima! Het blijft toch spannend een lang stuk in m’n eentje met de 2 mannen.
Op de geitenboerderij rook het vooral  naar geit. (Machtig, wat stinken die beesten! Echt zum kotsen)
Maar het is een mooi ruim opgezette boerderij met een winkeltje, speeltuin, picknicktafels buiten en een horeca gelegenheid waar je lekkere pannenkoeken kan eten (van geitenmelk?! Dat heb ik dus niet gevraagd…)
De kinderen hebben zich prima vermaakt en wij ook!

De oudste op de boerderij - een schilderijtje
De oudste op de boerderij – een schilderijtje

Vrijdag was ik een dagje aan het werk! Driving the big wheels 😉 Ik was veel heen & weer aan het rijden om mensen op te  halen en te brengen, maar er stond ook een zwemactiviteit op het programma. Erg leuk!
‘S middags was het rustig en  mijn weekend begon dan ook wat vroeger, lekker!

Zaterdagochtend kwam er gezellig een vriendinnetje met haar dochtertje op bezoek. Was leuk, en we konden zowaar wat woorden met elkaar wisselen, dat lukt niet altijd als je 3 kinderen om je heen hebt!
In de middag ging ik met de oudste op verjaardag bij mijn neefje en mijn nichtje. Hij kon er lekker spelen met alle andere kindjes en ik kon genieten van de heerlijke hapjes die mijn nichtje altijd maakt 😉
Toen we thuis kwam had Paul het leuke idee om met zn 4en uit eten te gaan. De allereerste keer met zn 4en echt uit eten!
We gingen naar een Grieks restaurant in Middelburg en het was super leuk!! Natuurlijk anders dan met zn 2en uit eten, maar de kindjes gedroegen zich echt voorbeeldig. Ja, daar was een IPhone met filmpjes,  en een tas vol auto’s en speeltjes voor nodig, maar dat maakt niet uit! We hebben er echt van genoten!
Er zaten zelfs mensen achter ons die zeiden ‘wat een schatjes, die gedragen zich geweldig!’ Ook wel eens leuk voor de verandering, haha!

Zondag was IKEA dag! Daar heb je uitgebreid over kunnen lezen in mijn shoplog! Later op die dag deed ik nog een klein hardlooprondje, ook daar kon hier je al eerder over lezen.

image
Viktor van Tattoo House gaat mijn tattoo ‘updaten’

Maandag was ook winkel dag, we gingen naar Vlissingen (wat best wel een troosteloze stad is geworden – de binnenstad dan), ik maakte een afspraak om mijn tattoo bij te laten werken (spannend!) en we gingen naar de Action. Ook daarover heb je kunnen lezen in mijn shoplog. Heb je die gemist? Je vindt ‘em hier terug.

Dinsdag was mijn werkdag, prima dagje, niet veel over te vertellen verder 😉 Nog gesport ook uiteraard.

En gister, was het Koningsdag!
Een druilerige koude dag vond ik het! Geen weer om met 2 kleine jongens door de stad te banjeren. Dus brachten wij de dag eerst door bij mijn ouders en later bij mijn schoonouders, waar we ook nog eens mochten aanschuiven voor heerlijke asperges. Mjam!
Wat mij betreft een geslaagde Koningsdag, en de Royal family hebben we gewoon op tv bewonderd 🙂

Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan ondanks het slechte weer?

Voor nu weer een fijne dag!

X Kim

 

 

Ook leuk:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge