Woensdag – Weekoverzicht

Het is weer woensdag!

image

Woensdag gingen Paul & ik uit eten bij de Herberg in Middelburg. Super leuk ingericht eet-cafe met lekkere dingen op de kaart. Een aanrader, voor degene die het nog niet kennen.
Was fijn om er even uit te zijn met zn 2. Af en toe plannen we dat echt heel bewust in, omdat tijd voor elkaar er met 2 jonge kinderen gewoon vaak bij in schiet. Herkenbaar voor velen denk ik…
We hadden een gezellige avond en lekker gegeten. Rond 20.30uur waren we doodmoe en gingen we richting huis. Glamorous he? 😉

Risotto kroketten met chutney - Pittige Makreel met roti - koffie met cheesecake mmmm
Risotto kroketten met chutney – Pittige Makreel met roti – koffie met cheesecake mmmm

Donderdag kwam mijn lieve vriendin met haar dochtertje op de thee. Ik had een hoop rijpe bananen en heb havermout/bananen pannenkoeken gemaakt. Lekker van gegeten met zn allen. Ken je die? Zijn goed te eten en gezond!
Vind t altijd gezellig als er visite komt, heb echt een hekel aan de hele dag binnen zitten en niemand zien… Vooral met 2 kinderen, vind ik dat de dag dan erg lang duurt. Onze oudste heeft een concentratieboog van 0,1 en is elke activiteit die ik voor hem bedenk na 5 minuten al weer beu. Je snapt dat de tijd dan langzaam gaat.
’s Middags nog even met de jongens het dorp in geweest, om boodschappen en even naar een speeltuintje waar ze een glijbaan hebben, is de oudste dol op! Overal in het dorp staan er bomen met bloesem. Vind ik zo prachtig!!
We hebben zo’n plankje achter de wandelwagen waar de oudste op kan staan (ook een zitje erop, maar dat vond ie helemaal niks). In het begin moest hij er niets van hebben en ik vreesde al dat het weer 120 weggegooide euri’s (ja serieus, 120 euro, voor een plankje met een zitje) zouden zijn, maar die dag heeft hij de hele weg terug heel content op t plankje gestaan. Ik vind het overigens heel onhandig lopen (een beetje alsof je nodig moet poepen :-P), maar hij was blij.

Vrijdag ging de oudste in de ochtend naar de peuterspeelzaal en is de jongste even naar oma gegaan. Kon ik in alle rust even in mn uppie inkopen doen op de markt. Was even fijn. Al miste ik de kinderwagen wel, ik heb me echt een breuk getild aan al die tassen. :-O
In de middag zijn we nog even naar de Karnemelkshoek geweest, ik schreef er vorige keer al over. De oudste was helemaal gelukkig toen hij van de ‘boer’ op de grote grasmaaier mocht zitten! Daarvoor was hij helemaal over de flos omdat we weg gingen, maar dat terzijde 😉 Soms zijn peuters een hele uitdaging wat mij betreft.

Zaterdag besloten we om voor ons peutertje een zandbak te kopen. Wederom togen wij met het hele gezin richting de Intratuin (ja, ja, vaste klanten ;-)) om een zandbak uit te zoeken. De houten varianten vonden we nogal wat aan de prijzige kant en zoonlief leek ook niet onder de indruk, dus het werd de goedkopere retro schelp. Was er nog wat geld over om een lekker broodje weg te happen. 😉

Zondag ben ik nog een rondje wezen rennen. Ik schreef er eerder al een blogje over. Het ging, tja… het ging 😉 Ik heb er elke keer zo’n zin in, maar op de een of andere manier lukt het maar niet om een bepaald punt te bereiken. Ligt het aan mijn hoofd of toch aan mijn lijf? Hmm… Ik dronk bietensap van te voren… Maar dat mocht niet echt baten geloof ik haha!
Schoonouders kwamen ook nog even op visite en ’s avonds kwam een vriendinnetje eten. Gezellig!

image
Maandag begon ok, bij mijn ouders op visite geweest, lekker op t gemakje, rondje dorp, en aan het eind van de middag ging ik nog even de stad in om een nieuwe hardloop outfit te scoren. Wie weet motiveert het wat 😉 Ik paste een hoop setjes bij de H&M en kocht uiteindelijk onderstaande. Btje saai misschien, maar hey, ben van mezelf al gek genoeg (bah!). Het viel me op, dat alle kleding maar tot L ging, en er vooral maat S & M in de rekken hingen. Meer XS dan L. En voor mijn ietwat uitstekende achterwerk heb ik toch meestal wel een L nodig… Moest goed zoeken! Toevallig stond er in de Linda van afgelopen maand een artikel over maatvoering in dames winkels… Interessant om te lezen!
In het kort ging het er over dat er vaak alleen maar maat 36 en 38 in de winkel hangt, met af en toe en 40, terwijl de gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw toch echt maat 40/42 is. Enfin, als je er meer over wil weten, lees het artikel even. Ik kocht in ieder geval een leuke nieuwe outfit, wie weet ga ik daardoor ook sneller rennen 😉

image

’s Avond begon de ellende… 2 mannen spugen en ik ook akelig niet lekker. Heeeel slecht geslapen en de volgende ochtend ging het spugen bij de mannen door en kon ik ook niet gaan werken, zo beroerd. Een stomme dag, allemaal binnen op elkaars lip. De 2 jongens werden nog even opgehaald door opa & oma, maar de oudste bleek toch echt nog niet lekker, dus weer terug naar huis. Tussendoor gelukkig nog wel even een tuk kunnen doen. Andere oma deed boodschappen voor ons en ik wist nog een groentesoepje te toveren. (Paul noemt me autistisch, maar bij ziek zijn hoort groentesoep, dat is onze familie traditie en die van mijn moeder is niet te evenaren) In de nacht van dinsdag op woensdag werd ook de jongste ziek, alles onder gespuugd. Zo zielig voor die kleintjes…

En vandaag al weer woensdag, nog een suffe – rustige – nog niet helemaal beter dag.
Ik zeg, lets call it a night… Morgen weer een nieuwe dag! Hopelijk allemaal weer helemaal fris en fruitig!

Hoe was jullie week?

Fijne avond en welterusten voor straks!

X Kim

 

 

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge