Op

Ik heb soms van die dagen, dan is het aan het eind van de dag gewoon een beetje ‘op’.
Vandaag is zo’n dag, na een slechte nacht, een lange dag, werken, voor de 4e week aan een stuk verkouden zijn en flinke oorpijn, is het gedaan. Ik ben gevloerd. Het enige wat ik nog wil is op de bank zitten, met thee, chocolade en de tv op de achtergrond. Een beetje in het luchtledige staren, af en toe nog een stukje van het gesprek wat ze bij DWDD voeren oppikken, maar verder eigenlijk niets.

Soms heeft een dag veel indrukken, zijn er dingen geweest die veel energie vroegen en is de voorraad even opgebruikt. Zoals gezegd, vandaag dus. Op met een hoofletter O. Voor vandaag dan he, want morgen, morgen is een nieuwe dag. En die begin ik weer met wat nieuwe energie (niet te hoog mikken ;-)) en vol goede moed!

Herkenbaar? Laten we dan nu allemaal lekker een kop thee en een stuk chocolade nemen en naar de tv gaan zitten staren. Ok of hardlopen, hobbyen, een goed gesprek voeren, lekkere hapjes eten, een fotoalbum maken, muziek luisteren, wandelen, online shoppen, slapen… Of wat dan ook… Maar al die andere dingen, die laat ik aan jullie over vanavond 😉

Nu ff offline, morgen ben ik er weer, met een nieuw Woensdag – Weekoverzicht. Hoppa!

Doeiiii en een fijne avond, wat je ook gaat doen 😉

X Kim

welterusten

 

 

 

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge