Woensdag – Weekoverzicht

Jawel – Jawel, daar is ie weer. Het Woensdag-Weekoverzicht.

image

Donderdag hebben we ons te goed gedaan aan een stukje taart bij de Intratuin, klinkt mega burgerlijk, maar is altijd een uitje voor ons. De oudste vindt de cavia’s en konijnen altijd leuk en kan lekker rondrennen en wij hebben ook nog wat te kijken. Paul ging nog op pad voor een nieuwe laptop en vond die ook, want wie wil bloggen moet natuurlijk wel een fatsoenlijk laptopje 😉

Vrijdag was onze kleinste al een half jaar oud! De tijd gaat echt zo snel. Kan me de dag (en nacht) dat hij geboren is nog erg goed herinneren. Hij is inmiddels al een enorme bonk! Maat 74, dat is zeg maar best groot voor een ventje van net 6 maanden. Het was ook weer markt-dag natuurlijk, lekker veel groenten en fruit ingeslagen. Verse groene asperges ook. Eten we niet zo vaak, dus daar moet ik nog iets lekkers voor bedenken. Iemand een goed recept toevallig?

Oh en ik at iets te veel paaseitjes :-O

 

image

 

Zaterdag wezen shoppen met schoonmama en de kindjes. Dat ging verbazingwekkend goed. Blijft altijd een verrassing hoe een dagje winkelen met een peuter en een baby zal verlopen, maar dit keer viel het reuze mee! Erg leuk jurkje voor mezelf gescoord en ook voor de grootste nog een shirtje. Er was zo veel leuks dat ik wel met 10 tassen thuis had kunnen komen. Maar eh, iets met het einde van de maand, je kent het wel 😉

Zondag was een rustig saai dagje, een echte zondag. Savonds bij mijn moeder gegeten, die maakte mijn all time favourite pasta. Geen foto van gemaakt want… tja, ik kon niet wachten… Oh ja en ik had zondag ook nog een giga berg was (dat is doorlopend…)

Maandag had ik t even een btje pittig, geen aanwijsbare reden (behalve dat ik al een week stront verkouden ben en weinig slaap… op zich wel reden genoeg misschien), maar ik was er gewoon even een btje klaar mee. Had super veel zin om hard te lopen, maar zag het echt niet zitten met mijn constante loopneus en buchel hoest. Toen regelde Paul dat de kindjes even naar oma mochten en had ik even wat tijd voor mezelf. Voelde me er lichtelijk schuldig over, maar er toch van proberen te genieten en lekker middagje rustig aan gedaan en btje aan ons blog gewerkt.

Dinsdag zat ik nietsvermoedend in de auto op weg naar mijn werk. Ik werd vrolijk van het liedje van Gerard Ekdom zijn ochtendshow op 2, geen idee wat er gaande was nog geen 200 km verder op. Eenmaal op mijn werk was het onderwerp van gesprek, ‘de aanslagen in Brussel’.

De wereld weer op zijn kop. Mensen dood. Mensen gewond. Mensen die hun moeder kwijt zijn, hun vader, hun kind. Ik kon niet anders dan machteloos toe kijken, met kippenvel op mijn armen.

Ik vroeg me de hele dag af in wat voor wereld mijn kinderen, onze kinderen, zullen opgroeien. Een wereld waarin hopelijk vooral liefde zal overheersen, dat is wat ik voor hen wens. Let love rule.

Toen ik thuis kwam heb ik mijn kindjes extra geknuffeld, hun geur in me op genomen en ze extra vaak verteld hoeveel ik van ze hou… Een beetje verslagen ben ik uiteindelijk veel te laat in slaap gevallen, mijn hoofd bij alles wat gaande is.

image

 

En nu, nu is het alweer woensdag. Er zit een leuke dag op, vanochtend bij een lieve vriendin geweest, bij moeders wezen lunchen en ook nog even lekker buiten geweest. Op naar morgen, hopelijk een mooie dag, met iets minder snot, zodat ik gauw weer lekker kan gaan hardlopen. En ook een mooie dag voor de rest van de wereld…

Truste allemaal.

X Kim

 

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge