Wereldreis

Ok, anders dan de titel van deze blog doet vermoeden, ging ik dus niet op wereldreis.

Maar zo voelde het vooraf wel!

Al een hele tijd stond een bezoek aan mijn vriendin in Woerden gepland, ze woont er al zeker 2 jaar, maar steeds waren er redenen waarom een bezoekje niet door ging. (geloof dat het vooral met zwangerschappen en baby’s te maken had ????)

Vandaag was ’t zover. Eigenlijk zou ik met de 2 kleine mannen gaan logeren, maar na een vakantie met 4 uur slaap in 72 uur (ok, ik overdrijf wat – maar niet veel hoor!) een paar weken geleden, leek een dagje me een beter idee.
Nu moet je weten dat Woerden zo’n 160 km van ons huis vandaan is en met een baby van 5 maanden en een ‘nee – nee – en nog eens nee’ peuter in je auto voelt dat dus echt wel als een wereldreis!

Ondanks dat ik dus super veel zin had om mijn vriendin (we go way back), haar ‘nieuwe’ huis en haar dochtertje te zien, zag ik dus best wel op tegen de rit.

Best een stukje zo als je ziet (en ja duh – ik koos voor de blauwe route, elke minuut telt ????), maar soms vallen dingen dus ontzettend mee!
Gelukkig maar, want na wederom een erg korte nacht afgelopen nacht, had ik 320 km huilen en dreinen vanaf de achterbank denk ik niet overleefd ????

Allebei de boefjes hebben heerlijk liggen slapen, zowel de heen en de terug weg en tegen alle verwachtingen in, reed ik ook in 1 keer goed. Jiha!

Eenmaal terug thuis keek ik achterom (dat had ik uiteraard onderweg ook al wel eens gedaan) en zag ik de grote boef incognito op de achterbank.

Goed – om een lang verhaal kort te maken – ik had mezelf dus (zoals wel vaker ) druk gemaakt om niks en we hebben een super leuke dag gehad!

Boef en zijn vriendinnetje in het park in Woerden

Nu gaan we duimen dat we een nachtje lekker gaan slapen en dan morgen…. Eindelijk een hardloop berichtje van mij!

X
Kim

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge